Choď na obsah Choď na menu
 


Hello, can we speak Turkish or English?

"Omeeeeer," kričím v panike. "Čo sa deje?" pribehol vystrašene kolega. "Píše mi nejaký, že či som updatetla exchange rate," už sa mi potia prsty na klávesnici," neviem, čo to je." Je mi do plaču, keď si predstavím tie nezaplatené účty v bankách a eskalačné maily od manažérov. Ešte len je prvý deň, čo Mustafa odišiel na dovolenku a už ľutujem, že som sa ponúkla na zástup.

"Och, zase niečo píše," stresujem. Postavím sa zo stoličky a nervózne pobehujem od okna ku dverám. Omer sa iba smeje. "Nepanikár, napíš mu, že som to už spravil," povie kolega. "Ozaj? Ty si taký zlatý!" chcela som sa rozbehnúť a prilepiť mu na líce zopár bozkov, ale spomenula som si na jeho manželku. Omer sa usmeje a vloží si späť slúchadlá do uší. Určite zase počúva nejaké dlhonohé ruské super hviezdy. 

"Nepoznám Izmir. Nebola som tam, ale počula som, že je tam pekne," ťukám do počítača. "Ja som tam nedávno bol. Je tam krásne. Ak chceš, pošlem ti fotky." Je celkom fajn. Na tej malej fotke nevyzerá byť veľmi pohľadný, ale dobre sa s ním rozpráva. Aj angličtinu má dobrú. 

Pozerám do obrazovky s podopretou hlavou a hypnotizujem to malé svetielkujúce pero čakajúc kedy zmizne a naskočí mi správa. "Zas s niekým flirtuješ?" ani som si nevšimla, že ma Omer pozoruje. Rýchlo prekliknem na SAP a tvárim sa, že riešim daľšiu hlúpu faktúru za letenky. 

Blikla správa. "Používaš Instagram?" Premýšľam. Nebudem hádam každému rozdávať svoj účet. Škúlim na tú Jeho fotku, snažím sa ju priblížiť, ale aj tak sa mi zdá, že nebude žiadny krásavec. Zase premýšľam. "Pošlem ti tie fotky z dovolenky," prišla ďalšia správa. Ale veď čo sa môže stať. Pri najhoršom ho zablokujem. "Pridaj si ma," behám prstami po klávesnici a stlačím ENTER.  Hneď mi naskočila žiadosť na displeji telefónu. No jasne, že som hneď prekutrala všetky Jeho fotky. Od prvej až po poslednú. Sympatický.

Ešte sme si vymenili niekoľko správ. Vlastne, nekonečné množstvo správ. A vymieňame si ich dodnes. Odvtedy až do teraz. Nonstop. "Čo mám kúpiť po ceste domov? Čo robíš? Mandľové alebo čokoládové Magnum? Čakám ťa dole." 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.